Babagan Kita

Babagan Kita

11

Suzhou Optimal Machinery Co., Ltd. (OPTFAN), didegake ing taun 2007, duwe peran utama ing industri penggemar HVLS (Volume Tinggi, Cepet) ing China. Pimpinan awal penggemar HVLS, OPT ngenalake generasi pertama "penggemar industri HVLS" ing taun 2007. Dheweke didedikake kanggo nggawe inovasi penggemar HVLS sing luwih efisien kanggo pendinginan lan ventilasi ruang terbuka sing amba. 

OPT luwih nggatekake kualitas, kerajinan tangan lan inovasi para penggemar HVLS kanggo ngrancang produk unik kanthi kinerja sing luwih apik. Dheweke ora nate mandheg anggone riset lan pengembangan nalika ngrancang teknik lan pengembangan produk. 13 Taun mung ditrapake kanggo para penggemar HVLS, wis luwih saka 5000 pelanggan ing pasar domestik, luwih saka 300 wong minangka 500 perusahaan paling dhuwur ing donya. Ing pasar jaban rangkah, OPTFAN wis ngekspor menyang Kanada, Amerika Serikat, Meksiko, Jepang, Australia lan 30 negara liyane. 

Saiki, OPTFAN minangka salah sawijining manufaktur profesional ing lapangan penggemar industri HVLS kanthi tim R&D, manufaktur, konsultasi program, instalasi, penjualan lan layanan sawise adol dadi siji. Nduwe tim sing paling berpengalaman kanggo nyedhiyakake layanan mandeg.Penggemar OPT mesthi nganggep "keamanan minangka teknologi inti, panjaluk pelanggan kanggo berorientasi inovasi, entuk manfaat pelanggan minangka target, efektif regane kanggo tujuan utama" kanggo ngladeni pelanggan global. 

OPT wis entuk output luwih akeh kanthi daya kuda kurang kanthi ngilangi pisau tradisional lan nggunakake desain eksklusif kanggo reduksi motor OPT-Jerman Nord. Kanthi nyuda pirang-pirang agul-agul lan nggunakake alloy aluminium penerbangan Amerika sing apik lan airfoil sing dirancang khusus, penggemar OPT nganti 50% luwih efisien tinimbang para penggemar HVLS liyane, saéngga gerakan udara nyebar, biaya operasional sing luwih murah lan penghematan sepanjang taun. Perusahaan sing optimal fokus ing rincian, ngupayakake kesempurnaan kanggo nawakake pelanggan sing duwe kepemilikan paling murah lan efisiensi lan andal produk lan layanan sing paling dhuwur.

Rentang Produk: 

1. Penggemar Langit-langit Industri KQ Series HVLS (6 bilah)

2. Penggemar Langit-langit Seri Navigator-PMSM

3. Penggemar Komersial Motor Superwing Series-PMSM

4. Seri Airwalker - Penggemar HVLS Mobile

Teknologi paling apik minangka dhasar kita, layanan kualitas minangka getih utama kita, keamanan asuransi minangka inti.

Perusahaan kita duwe 2 paten penemuan, 8 paten tampilan model utilitas.

Produk Seluruh liwat AQSIQ, CQC, GLC Inggris lan CE Eropa, sertifikasi SCS kepatuhan perusahaan, Bagian liwat CE, UL Eropa, PSE lan sertifikasi standar Amerika Serikat. Perusahaan kita pikantuk sertifikat ISO9001: 2008.

Ing taun-taun pungkasan, para optfans dianugerahi: Sertifikat ISO9001: 2008, perusahaan teknologi lan peralatan logistik e-commerce China, asosiasi industri karbon rendah Suzhou City, layanan kualitas Provinsi Jiangsu tingkat AAA, perusahaan teknologi tinggi Suzhou lan pakurmatan liyane.

Ing premis pangembangan produk sing terus-terusan, kanthi akeh perusahaan perlindungan lingkungan & AC kalebu kerja sama kanggo nulis bab anyar babagan ngirit energi.

certification1

Lokakarya

1
2
4
5
6
7
8
9