Seri Superwing

  • 18 FT Modern Ceiling Fans Sri Lanka

    Penggemar Langit-langit Modern 18 FT Sri Lanka

    Nggunakake HVLS kanggo nglindhungi bangunan: nyegah tuwuhing jamur, jamur lan bakteri sing ana gandhengane karo asor dhuwur, sing ngilangi masalah kesehatan lan keamanan lan renovasi sing ora perlu.

  • Cooling Fan Factory

    Pabrik Kipas Pendingin

     

    Pelanggan iku Raja,Dadi tetep dijaga dheweke keren & seger dening OPT HVLS FANS.

     

  • 16Ft Modern Ceiling Fans Singapore

    Penggemar Langit-langit Modern 16Ft Singapura

    Desain agul-agul gaya udara OPT Fan ngasilake kolom udara bentuke silinder sing gedhe bangetmili mudhun menyang lantai lan metu ing kabeh arah, nggawe jet lantai horisontal singterus-terusan sirkulasi hawa ing papan sing amba. "Jet lantai horisontal" iki nyurung hawa sing luwih gedhe jarak sadurunge ditarik vertikal menyang glathi. 

     

  • 6.1M Low Velocity Air Cooling Fans

    6.1M Penggemar Pendingin Udara Cepet

    Ing pirang-pirang kahanan cuaca, manajer fasilitas logistik wis ngandelake knalpot lan mbukak windows kanggo njaga stabilitas udara. Nanging, asor bisa macem-macem wujud. HVAC bisa nyoba kanggo ngganti udhara utawa ventilasi. Penggemar HVLS makarya nyuda kesadharan suhu kanthi nambah penguapan.

    "Salah sawijining pelanggan logistik ing lokasi nemokake instalasi penggemar raksasa HVLS luwih saka telung sen saben kaki kubik luwih efisien tinimbang sistem HVAC siji. "

     

  • HVLS Cooling Ceiling Big Fans

    Penggemar Ceiling Langit-langit HVLS

    Penggemar gedhe langit-langit pendinginan HVLS OPT Teknologi penggemar HVLS njaga lokakarya kanthi nyaman, nyuda konsumsi energi. Kanthi nambah aliran udara, para penggemar ngatur suhu internal nganti tingkat pemanasan lan pendinginan mudhun. Ing fasilitas tanpa sistem HVAC, motor PMSM seri Superwing ……

  • Large Hugh Ceiling HVLS Fans

    Penggemar HL Ceiling Ceiling Hugh Gedhe

    Kepiye Penggemar HVLS Bisa Ngatasi Masalah Panas lan Ventilasi

     

    Kanggo ngatasi jinis masalah kasebut babagan penggemar HVLS, papan olahraga utawa pamilik fasilitas kudu mriksa suhu sing digawe penggemar.
    Yaiku adhem lan pemanasanperature diwenehi sing tengen? Nalika ngerti yen iki dudu, mula saiki wis waktune supaya dheweke njaluk pitulung profesional saka wong-wong sing wis dilengkapi katrampilan lan pengetahuan babagan cara nggawe instalasi penggemar HVLS sing tepat.

     

  • 5.5M Large Diameter HVLS Ceiling Fans

    5,5M Penggemar Ceiling Diameter HVLS Gedhe

    Golek solusi pendingin sing efisien lan hemat biaya iku penting paling

    warehouspengurus Kemampuan para penggemar HVLS supaya adhem lan nggunakake ewonan menang saben dina yaiku mbuktekaken solusi sing apik banget kanggo manajer fasilitas lan gudang ing saindenging jagad. 

     

  • 7.3M Gym Energy Saving Fans

    7.3M Penggemar Hemat Energi Gym

    Kipas HVLS diameteripun ukuran 24 kaki kanthi alon-alon mindhah volume udakara nganti 22.000 kothak mlaku lan ngganti 15 nganti 30 penggemar lantai. Kanthi nyampur hawa, para penggemar HVLS uga nulung air-consistem ditioning bisa digunakake kanthi luwih irit, saengga bisa dioperasikake ing titik sing wis ditemtokake limang derajat luwih dhuwur.

     

  • 20Ft PMSM Big Ceiling Fans

    Penggemar Langit-langit PMSM 20Ft

    Nggunakake HVLS dudu penggemar standar: kurang swara, kurang konsumsi energi, kurang sampah. 1 unit 20 'HVLS bisa ngganti enem penggemar 3 standar sing operasi kanthi kecepatan dhuwur, nyuda konsumsi listrik nganti 90 persen.

     

     

     

  • 24Ft Cool Gym Fans

    Penggemar Gym Keren 24Ft

    Olahraga supaya seneng-seneng lan sehat, ora mung kanggo ngilangi bobot awak. Ing gesang saiki, kabeh manungsa pengin dadi sehat lan sehat. Supaya sehat lan sehat, kanthi tujuan umum iki, kabeh kudu nindakake kegiyatan fisikGym Kabeh wong kringeten lan krasa lembab nalika olahraga. OPT HVLS nyebar akeh banget fresh online, kang nggawe awak manungsa lembab free lan seger.
  • 24 FT HVLS Commercial Big Size Ceiling PMSM Motor Fan

    24 FT HVLS Kipas Plafon PMSM Ukuran Besar Komersial

    Kipas langit-langit industri gedhe HVLS Pambuka- Kipas langit-langit industri besar HVLS Salah sawijining keprihatinan paling gedhe kanggo manajer pusat komersial utawa fasilitas gedhe yaiku efisiensi energi. Biaya energi sing saya gedhe bisa nggawe panas lan adhem dadi jembar banget. Saiki, sampeyan duwe ……