24 Penggemar Langit-langit Industri FT Kanggo Garasi

Katrangan singkat:

Kenyamanan para pekerja ora dadi perkara sepele. Studi wis bola-bali nuduhake manawa para pekerja kasebut kanthi ora nyaman sacara fisik dadi gangguan lan luwih gampang nggawe kesalahan.Iki pancen bener ing kasus rasa ora nyaman sacara ekstrem, kaya nalika panas banget, stroke panas lan jinis stres stres panas liyane. 

 


  • Rega FOB: OM-KQ-7E
  • Min. Jumlah Pesenan: 7.3m (24) ft
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Kipas langit-langit industri OPT HVLS kanggo garasi

    201808231402335891017
    201808231402337647680
    201808231402366764313

     Hawane ora padhasuhu lan kepadatan ing saindenging ruangan. Sawetara wilayah duwe aliran exter sing tetephawa kang nal; wong liya seneng AC kanthi kepeksa; isih ana liyane sing ngalami pangowahan sing ora stabil ing temperature. Macem-macem kahanan kaya iki dadi pangeling kenapa kecepatan variabel penggemar minangka pilihan paling apik kanggo papan sampeyan.

     Spesifikasi 

    Model

    Ukurane

    (M / FT

    Motor

    (KW / HP)

    Kacepetan

    (RPM)

    AirVolume

    (CFM

    Saiki

    (380V)

    Jangkoan

    (Sqm)

    Bobot

    (KGS)

    Ribut

    (dBA)

    OM-KQ-7E

    7.3 / 2.4

    1,5 / 2.0

    53

    476.750

    3.23

    1800

    128

    51

    OM-KQ-6E

     6.1 / 2.0  1,5 / 2.0  53  406.120  3.56  1380  125 52 

    OM-KQ-5E

    5.5 / 18   1,5 / 2.0 64  335.490  3.62  1050  116  53 

    OM-KQ-4E

    4.9 / 16   1,5 / 2.0 64  278,990  3.79  850  111  53 

    OM-KQ-3E

    3.7 / 12   1,5 / 2.0 75  215.420  3.91  630  102  55 

    * Swara kipas digodhog ing lab ahli kanthi mlaku kanthi kacepetan maksimum, lan swara bisa beda-beda amarga beda lingkungan lan lingkungan.

    * Bobot ora kalebu krenjang lan tabung ekstensi.

    Rincian  

    98a8cedc40f15335348fdd3f1a60d5e

    6a894020b7f3993ff2d3940ed237692

    d7c34fd1d3b13b296bd8a9a4778f693

    f79190fb4e559ac1b220230d9d1d94f

    201906191643242141663
    • Pelataran panganan
    • Aula Pameran
    • Mal Shopping
    • Hangar Pesawat
    • Sekolah
    • Restoran
    • Discotheques
    • Bandara
    • Senam
    • Pusat Distribusi
    • Pusat Komunitas
    • Fasilitas Militer
    • Klub Negara
    • Papan perlindungan
    • Hotel Foyers
    • Papan-papan Kejahatan
    • Pabrik Anggur
    • MRTStations
    • Aula Olahraga
    • Gudang / Lokakarya
    • Pertanian / Susu
    • Ganti Bus
    • Aula Serbaguna
    • Pusat Perawatan Pet
    • Pabrik Pabrik
    • Tenda Gedhe
    • Stadion Atletik
    • Papan perlindungan Sementara

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita