Pabrik Kipas Pendingin

Katrangan singkat:

 

Pelanggan iku Raja,Dadi tetep dijaga dheweke keren & seger dening OPT HVLS FANS.

 


Detail Produk

Tag Produk

Pabrik kipas angin adhem

1

Spesifikasi

Diameter (M) 7.3 6.1 5.5 4.9
Model  OM-PMSM-24 OM-PMSM-20 OM-PMSM-18 OM-PMSM-16
Tegangan (V) 220V 1P 220V 1P 220V 1P 220V 1P
Saiki (A) 4.69 3.27 4.1 3.6
SpeedRange (RPM) 10-55 10-60 10-65 10-75
Daya (KW) 1.5 1.1 0,9 0,8
Volume Udara (CMM) 15.000 13,200 12.500 11.800 
Bobot (KG) 121 115 112 109

cycy2cyhubcyblade

 

Desain 

Gratis perawatan

Motor PMSM seri super sayap nggunakake prinsip induksi elektromagnetik, transmisi bantalan dobel, rampung disegel lan tanpa pangopènan.                                                                                                                

Motor cilik lan apik banget                                    

Efisiensi motor motor asinkron umum yaiku 78%, efisiensi motor motor PMSM seri super swiwi yaiku 86%, lan efisiensi transmisi kabeh motor ditambah 13,6%.

Swara sithik lan sepi banget

Swara mesin deselerasi motor asinkron utamane saka swara rame casing motor lan gesekan gir reducer. Standar swara biasane udakara 45-50dBA.

Angin sing kuat, volume udhara gedhe

Seri super sayap nggunakake teknologi PMSM paling anyar, motor drive torsi dhuwur kanthi kecepatan rendah, sing bisa nemokake pemulihan torsi utawa rem tambahan ing torsi puncak, ngilangi konsumsi energi gesekan reduksi gir, lan torsi maksimum tekan 300N .m

Desain termal

Ing sistem disipasi panas, liwat rong cara dissipasi panas kontak lan disipasi panas radiasi, desain struktural cerdas milih bahan paduan aluminium padhet dhuwur saka sistem konduksi panas dhuwur kanggo nggayuh efek disipasi panas sing sampurna lan njamin karakteristik umur sing luwih dawa saka motor.

Kebutuhan Instalasi

3
1617955779

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita