Produk

  • Big Blades HVLS Airport Fans

    Penggemar Bandara Besar Blades HVLS

    Ing bandara Bali, sampeyan bisa ndeleng penggemar nalika metu saka bandara. Panas ing Indonesia, lan para penggemar HVLS dadi cara sing apik kanggo njaga hawa lan adhem….

  • HVLS Big Size Low Speed Bay Fans

    Penggemar Teluk Kecepatan Rendah HVLS

    Sirkulasi udara seimbang mbatesi udhara sing stagnan, titik panas lan adhem, lan kondensasi, sing mbantu njaga panganan lan ngasilake garing lan seger kanggo nyuda rusak….

  • HVLS Big Fans For Station

    Penggemar Besar HVLS Kanggo Stasiun

    Penggemar HVLS wis berkembang amarga teknologi wis saya apik. Saiki ditemokake ing macem-macem ruang industri, komersial lan perumahan, asring digunakake bebarengan karo sistem HVAC kanggo ngirit energi. Kasunyatane, para penggemar HVLS sing hemat energi kanthi cepet njupuk peran utama ing gerakan bangunan ijo ...

  • Ventilation Gym Corssfit Fans Australia

    Ventilasi Gym Corssfit Fans Australia

    Penggemar Gym Corssfit HVLS Australia Penting banget kanggo ngakoni peran kontrol iklim kanggo njaga arena olahraga ing njero ruangan, gym khusus, lan pusat kebugaran, klub kesehatan adhem lan berventilasi. Yen sampeyan ora ngerti apa sing diarani penggemar volume dhuwur, kecepatan rendah (HVLS) kanggo ngontrol iklim ……

  • Giant Ceiling HVLS Fan For

    Langit-langit Raksasa Kipas HVLS Kanggo

    Penggemar OPT HVLS, diameter saka 2,7m nganti 7.3M, mbantu ngatasi masalah pendinginan lan ventilasi….

  • Industrial Big Fan Philippines

    Penggemar Industri Big Filipina

    Kipas langit-langit jinis OPT Navigator seri pertama digawe kanthi nggunakake teori PMSM kanggo nyuda biaya pabrik. Energi kasebut uga bisa ngirit paling ora 50% nalika motor jenis anyar dibandhingake karo kipas konvensional adhedhasar motor induksi. PMSM anyar dibutuhake kanggo ketemu ……

  • PMSM Motor HVLS Fans

    Penggemar PMSM Motor HVLS

    Penggemar motor OPT PMSM Pambuka Produk- Penggemar motor PMSM Hawa saka kipas HVLS obah menyang lantai ing kolom sing sumunar ing kabeh arah, mili kanthi horisontal nganti tekan tembok - utawa aliran udara saka penggemar liyane - banjur katon munggah lan mili bali menyang kipas. Iki ……

  • Big Ceiling Long Blades Fans

    Penggemar Blades Panjang Plafon Besar

    Penggemar Blades Panjang Langit-langit ...

  • OPT HVLS PMSM Commercial Big Size Free Maintenance Fans

    Penggemar Maintenance Gratis OPT HVLS PMSM Komersial

    Kipas OPT PMSM duwe diameter maksimal 7,3 meter. Produk kasebut nggabungake serangkaian teknologi canggih kayata aerodinamika, dinamika transmisi, teknologi kontrol modulasi jembar pulsa, mekanik mekanik, teknologi simulasi, kontrol komunikasi, desain industri, lan liya-liyane, lan diproduksi dening peralatan pangolahan presisi canggih ing omah lan ing luar negeri. Bisa ningkatake sirkulasi aliran udara ing ruang kanthi efisiensi sing dhuwur banget, entuk tujuan supaya personel adhem, lan ningkatake kenyamanan lingkungan….

  • KQ Series-HVLS Large Ceiling Fans

    Penggemar Langit-langit Gedhe KQ Series-HVLS

    Penggemar Langit-langit Ekstra OPT HVLS Penggemar langit-langit ekstra Kipas langit-langit ekstra gedhe kipas kacepetan kurang saka volume dhuwur sing digunakake kanggo ruangan terbuka sing akeh kanggo adhem lan ventilasi. Saiki sampeyan duwe cara sing efisien lan efektif kanggo tetep adhem ing musim panas lan anget ing mangsa adhem. Ramping ...…

  • OPT PMSM Supermarket Energy Saving Fans

    Penggemar Hemat Energi Supermarket OPT PMSM

    PMSM magnet permanen motor drive langsung tanpa sinkron duwe kontrol presisi tinggi, kerapatan torsi dhuwur lan stabilitas torsi sing apik. Swara sithik, ukuran sithik, efisiensi dhuwur, faktor daya dhuwur, kinerja energi sing apik lan kenaikan suhu sithik ....

  • 10 Ft HVLS Ceiling Fan – PMSM Motor-For Industrial/Commercial

    10 Kipas Langit-langit HVLS - PMSM Motor-Kanggo Industri / Komersial

    Penggemar Ventilasi Pendinginan Industri OPT 10FT HVLS PMSM Motor Kanthi motor tanpa sikat sing bisik-bisik sing bakal nggawe asrama katon banter, lan desain apik lan menang sing bakal nggawe langit-langit dadi pusat, para penggemar komersial bakal nggawe ing endi wae saka kantor nganti pabrik bir menyang ……