Penggemar Komersial Langit-langit 12 ft HVLS Penggemar Komersial PMSM Kanggo Publik 109.200CFM

Katrangan singkat:

1. Area jangkoan amba saka angin sing bisa dadi 84,600CMM.

2. Cocog kanggo panggunaan ing ruang terbuka amba dhuwure luwih saka 5 meter.

3. Kipas langit-langit industri gedhe sing hening lan hemat energi.


Detail Produk

Tag Produk

volume dhuwur kacepetan kurang (HVLSkipas angin minangka jinis kipas listrik kanthi diameter to3M luwih gedhe. Penggemar HVLS umume kipas langit-langit sanajan ana sing dipasang ing tiang. Penggemar HVLS pindhah alon-alon lan nyebarke udhara akeh kanthi kacepetan puterane kurang– mula jeneng "volume dhuwur, kacepetan kurang."

Solusi sing apik banget yaiku penggemar 12FT HVLS PMSM Motor Big Ceiling - uga dikenal minangka penggemar HVLS (Volume Tinggi, Kecepatan Rendah). Penggemar HVLS ngirim solusi kontrol iklim sing efektif kanthi ngasilake aliran udara. 

Model  NV-BLDC12
Dhiameter 12FT 
Volume udara 109.200CFM
Kacepetan Maks 90RPM
Jangkoan 3767 sq.ft
Bobot  84lb
Jinis motor  PMSM Motor
Jinis kipas Industri, Komersial, Pertanian
Taun garansi winates  2 (Seumur Hidup nganggo Airfoil)
Bahan Blade  Paduan Aluminium
Jinis gunung Langit-langit 
Tegangan 220V
Watts Fan 400W
Tahap  1P
Jumlah Kecepatan Variabel
Kipas Perumahan Werna Ireng
Warna Blade Fan Klawu
Jumlah Blades 6
Aplikasi Lingkungan Industri, komersial, gym
Seri
Navigator

Fitur

1.Sacara umume bisu, mung 35dBA
2. Pangopènan gratis.
3. Ruang instalasi cilik, mung 80cm.
4. Jangka umur dawa, bisa nggunakake luwih saka 10 taun
5. Area panutup amba: Ruang lingkup maksimal tumindak kanggo siji penggemar industri HVLS bisa nganti 350Sqm.

微信图片_20210407154142 300W
微信图片_20210407155543

 微信图片_20210407162047

微信图片_20210407170854
 
微信图片_20210408103546 3.6M
微信图片_20210408091218

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita