Seri KQ

  • 24 FT Industrial Ceiling Fans For Garage

    24 Penggemar Langit-langit Industri FT Kanggo Garasi

    Kenyamanan para pekerja ora dadi perkara sepele. Studi wis bola-bali nuduhake manawa para pekerja kasebut kanthi ora nyaman sacara fisik dadi gangguan lan luwih gampang nggawe kesalahan.Iki pancen bener ing kasus rasa ora nyaman sacara ekstrem, kaya nalika panas banget, stroke panas lan jinis stres stres panas liyane. 

     

  • 12 FT HVLS Industrial Factory Cooling Fans

    12 Penggemar Pendinginan Pabrik Industri FT HVLS

    Fasilitas logistik mbutuhake kacepetan lan jarak. Jinis kegiatan lan lalu lintas ngasilake panas ing macem-macem iklim. Penumpukan panas iki nyebar, utamane ing mangsa panas wulan nalika fasilitas logistik duwe teluk terbuka lan bukaan sing mbukak panas dadi fasilitas kasebut Warehousing lan fasilitas logistik bisa mbantu mbagi lapisan udara lan campuran lapisan panas digawe saka langit-langit. Campuran hawa liwat sirkulasi iki lumahing mbantu nyuda panas kanthi nyata lan ngilangi panas sing nglumpukake fasilitas gedhe.

     

  • 16Ft HVLS Giant Fans For School

    16Ft Penggemar Raksasa HVLS Kanggo Sekolah

    Dina iki ing Sekolah & Sekolah Tinggi lingkungan Kelas dadi rame dening AC utawa Cilik penggemar sing rame. Ribut iki lan ngganggu siswa nalika sinau lan nggawe dheweke ora nyaman sinau Kanthi operasi bisu, OPT HVLS Fan nggawe lingkungan kelas dadi nyaman, dadi saben siswa bisa ngrungokake lan fokus ing pamulangan ing kelas.

     

  • 18FT HVLS KQ Big Industrial Heater Ventilation Fans

    Penggemar Ventilasi Pemanas Industri Big 18FT HVLS KQ

    Penggemar OPT HVLS ora mung bisa digunakake nalika musim panas kanggo adhem lan ventilasi, nanging uga nyebar udhara anget sing njeblug saka pemanas. Kolom udara sing obah alon nggawa hawa anget saka langit-langit mudhun menyang lantai ....

  • 20FT HVLS Giant Ventilation Fans

    Penggemar Ventilasi Raksasa 20FT HVFT

    OPT HVLS Ceiling Industrial Ventilation Fan safety device: saben agul-agul kipas dilengkapi gesper tautan keamanan tipe L kanggo nyegah pisau saka bagean sing beda, lan lengen poros cetakan dirancang kanggo nyegah sasis sing muter supaya ora ucul. Kabeh pengikat dilengkapi kacang anti-kunci anti bantalan lan bantalan gulung sing untu ....

  • 24 FT Best Outdoor Ceiling Fans

    24 Penggemar Langit-langit Luar Ruangan sing paling apik

     

    Gudang lan fasilitas logistik umume ngubengi gambar alun-alun gedhe sing kebak mesin

     

    ery, wong, lan uga perlengkapan cahya sing ngetokake panas. Wilayah kasebut bisa uga kena pengaruh iklim

     

    zona, kualitas udara sing kurang, lan suhu sing ora kepenak, sing bisa nyuda efisiensi energi lan

     

    masalah keamanan Managers.