Penggemar Lantai Ponsel Gedhe

Katrangan singkat:

OPT penggemar seluler ruangan gedhe Pambuka - penggemar langit-langit ruangan gedhe Tes anti-regangan lan anti-lemes kanggo njamin keamanan sabuk penggemar lan mekanisme penghubung. Pangobatan cat fluorokarbon ing permukaan agul-agul kipas awet lan gampang diresiki. Tegangan: ……


Detail Produk

Tag Produk

OPT penggemar seluler ruangan gedhe

Pambuka - penggemar langit-langit gedhe

Tes anti-peregangan lan anti-lemes kanggo njamin keamanan sabuk penggemar lan mekanisme penghubung kanthi sakabehe. Pangobatan cat fluorokarbon ing permukaan agul-agul kipas awet lan gampang diresiki.

Tegangan: 220V / 380V, 60Hz / 50Hz, voltase bisa dadi panjaluk lokal

Spesifikasi -kipas langit-langit gedhe

Model OM-KT-2E
Werna Ireng 
Ukuran 2190mm * 2000mm * 748mm
Kekuwatan 0,4KW
Kacepetan Maks  220r / min
Kacepetan Angin 0-36 (7m / s-0.9m / s)
Daya Input 220V
Saiki 1,8A
Bobot 150kg
1
98a8cedc40f15335348fdd3f1a60d5e
6a894020b7f3993ff2d3940ed237692
d7c34fd1d3b13b296bd8a9a4778f693
f79190fb4e559ac1b220230d9d1d94f

Rincian penggemar langit-langit gedhe

Fungsi

1. Filter inverter RF internal kanthi supresi gangguan radio

2. Papan sistem kontrol nambah proses nutupi supaya bisa urip dawa

3. Saklar kontrol telung kacepetan, kontrol cerdas nirkabel nirkabel lan remot kontrol

Lamaran

Sertifikasi

201908271337444518161

Layanan Produk OPTFANS

1. Saben rincian sing bisa kita gunakake: pesenan, pabrik, pangiriman, sampeyan mung nampa.

2. Garansi 3 taun kanggo saben penggemar bisa dijamin

3. Bisa disesuaikan minangka reqiurement sampeyan

FAQ

P1: Apa MOQ kasebut?

Ora ana syarat, 1 pcs bisa ditampa. 

P2: Bandingake karo gambar, aku luwih seneng ndeleng produk nyata, Apa sampeyan bisa janji produk bakal padha karo gambar?

Kabeh gambar dijupuk saka produk nyata, saengga kualitas bisa dijamin, Sampeyan bisa nggawe conto dhisik. 

P3: Sawetara pesenan saya penting, oraora pengin ngenteni suwe, apa sampeyan bisa njamin periode produksi massal.

Disaranake sampeyan hubungi sales kanggo pesanan mendesak, biasane 3-5 dina kanggo barang stok, 20-30 dina kanggo periode produksi massal.

Hot Tags: Penggemar Lantai Mobile Besar, China, pabrik, pabrik, didol

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita