Kipas Langit-langit 14 ft HVLS Penggemar Dingin Komersial PMR 133,900CFM

Katrangan singkat:

1. Area jangkoan amba saka angin sing bisa dadi 133900CFM.

2. Cocog kanggo panggunaan ing ruang terbuka amba dhuwure luwih saka 3,5 meter.

3. Kipas langit-langit industri gedhe sing hemat lan hemat energi; Ngurangi konsumsi energi panas nganti 30% ing setelan paling endhek

 


Detail Produk

Tag Produk

Aja pengin nggawe manggoni luwih nyaman lan nyimpen dhuwit? Kita bakal nyedhiyakake penggemar pendingin-solusi komersial sing paling apik kanggo papan komersial, kayata kantor, restoran, bioskop lan liya-liyane.

Kipas langit-langit komersial kita bisa nyebar kanthi volume alon-alon kanthi lembut lan tenang supaya pelanggan kepenak lan seneng, lan uga njaga karyawan supaya tetep sehat lan produktif.

Kanthi langit-langit dhuwur lan rekaman kothak sing akeh, fasilitas industri gedhe kayata gym utawa pusat olahraga ngadhepi tantangan aliran udara lan ventilasi. Pendinginan lan pemanasan ruangan sing amba minangka tantangan amarga adhem utawa panas udhara bisa ngasilake biaya kanggo peralatan HVAC lan biaya operasi.

Model  NV-BLDC14
Dhiameter 14FT 
Volume udara 133931CFM
Kacepetan Maks 80RPM
Jangkoan   4843sq.ft
Bobot  90lb
Jinis motor  PMSM Motor
Jinis kipas Industri, Komersial, Pertanian
Taun garansi winates 1 (Seumur Hidup nganggo Airfoil)
Bahan Blade  aluminium logam campuran
Jinis gunung Langit-langit 
Tegangan 208-240V
Watts Fan 400W
Tahap  1P
Jumlah Kecepatan Variabel
Kipas Perumahan Werna Ireng
Warna Blade Fan Gray
Jumlah Blades 6
Ribut 35dBA
Aplikasi Lingkungan Industri, komersial, gym
Seri
Navigator

Alasan milih penggemar pendinginan plafon PMSM komersial OPT

1. Nggawe lingkungan kerja sing nyenengake: Kanthi volume udara133900CFM, penggemar volume dhuwur lan kurang cepet minangka penggemar komersial gedhe HVLS kanggo ruang komersial. Udhara sing sirkulasi alus lan bisa nggawe pelanggan kepenak lan ningkatake kesehatan karyawan.
2. Ngurangi konsumsi biaya: Kanthi tenaga penggemar 0.4kw, penggemar langit-langit komersial gedhe minangka solusi efektif kanggo biaya komersial sing bisa mbantu fasilitas komersial sampeyan supaya pendinginan tagihan bisa dikontrol.

Papan resmi kayata mall bisa entuk bathi saka penggemar komersial

1. Nginstal kipas langit-langit komersial sing gedhe, karyawan bakal rumangsa luwih nyaman banjur bakal dadi luwih produktif.
2. Pelanggan bakal bali menyang toko kanthi luwih akeh yen ngrasakake kepenak. Lan swara banter lan swara sepi bisa dienggo.
3.Shopping mall angel kanggo kelangan, minangka wis mbukak ruang gedhe. Ing mangsa panas, panas sing ora kuwat nyebabake tagihan adhem mundhak kanthi cepet. Nalika kapasitas gerakan udara gedhe para penggemar langit-langit komersial gedhe bisa ngatasi masalah kasebut kanthi efektif lan nyuda biaya listrik.                    

 

微信图片_20210407154153  400W
微信图片_20210407155543

 微信图片_20210407162047

main parts of pmsm gearless hvls fans
微信图片_20210407170854
 
微信图片_20210408103558 4.2M
微信图片_20210408091218

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita