Penggemar Ceiling Langit-langit HVLS

Katrangan singkat:

Penggemar gedhe langit-langit pendinginan HVLS OPT Teknologi penggemar HVLS njaga lokakarya kanthi nyaman, nyuda konsumsi energi. Kanthi nambah aliran udara, para penggemar ngatur suhu internal nganti tingkat pemanasan lan pendinginan mudhun. Ing fasilitas tanpa sistem HVAC, motor PMSM seri Superwing ……


Detail Produk

Tag Produk

Penggemar OPT HVLS dirancang khusus kanggo teater lan pusat konvensi, Dadi saben pojok teater utawa panggung krasa hawa seger. Kanthi desain Khusus kanggo ngganti amba
saka OPT HVLS kipas hawa seger tekan sisih liyane kanthi operasional hemat energition
cy
cy2
cyhub
cyblade
1617955779

Hot Tags: hvls pendingin langit-langit penggemar amba, China, pabrikan, pabrik, rega, didol


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita