7.3M Penggemar Hemat Energi Gym

Katrangan singkat:

Kipas HVLS diameteripun ukuran 24 kaki kanthi alon-alon mindhah volume udakara nganti 22.000 kothak mlaku lan ngganti 15 nganti 30 penggemar lantai. Kanthi nyampur hawa, para penggemar HVLS uga nulung air-consistem ditioning bisa digunakake kanthi luwih irit, saengga bisa dioperasikake ing titik sing wis ditemtokake limang derajat luwih dhuwur.

 


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Diameter (M) 7.3 6.1 5.5 4.9
Model  OM-PMSM-24 OM-PMSM-20 OM-PMSM-18 OM-PMSM-16
Tegangan (V) 220V 1P 220V 1P 220V 1P 220V 1P
Saiki (A) 4.69 3.27 4.1 3.6
SpeedRange (RPM) 10-55 10-60 10-65 10-75
Daya (KW) 1.5 1.1 0,9 0,8
Volume Udara (CMM) 15.000 13,200 12.500 11.800 
Bobot (KG) 121 115 112 109


cy
cy2cyhubcyblade

Ora preduli musim utawa aplikasi sing dikontrol suhu, para penggemar HVLS bisa menehi mupangat akeh. Dheweke ora mung bakal nambah kontrol lingkungan kanggo ngrewangi para pekerja lan nglindhungi produk, nanging nggunakake energi luwih sithik kanggo kurang repot tinimbang penggemar lantai paling dhuwur tradi. 
20200730165756c2eab73212ab45eaa6610a6952766fe9

Kebutuhan Instalasi

20200730103706ef10be7c41d145a3b4f4bfb347272b7a
1617955779

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita