Kepiye penggemar komersial HVLS ngganti bisnis sampeyan?

PEGAWAI COOL LAN PELANGGAN 

Penggemar langit-langit komersial HVLS gedhe adhem hawa lan nyipta angin sing nyuda suhu efektif (sepira krasa panas) nganti 8ºF. Penggemar industri gedhe nyedhiyakake kenyamanan eksponensial kanggo papan sing ora klimatis lan penghematan moneter sing apik kanggo ruang AC.

Ngurangi HUMIDITAS  

Kelembapan bisa ngrusak produk lan peralatan lan uga nyebabake bahaya. Sirkulasi udara terus-terusan nyilikake masalah kasebut kanthi nyampur hawa lan nyegah endhepan lembab lan nyuda asor. Kipas lantai khas ora amarga ora duwe sirkulasi konstan sing diduweni para penggemar industri lan blower.

Nambah PRODUKTIVITAS  

Produktivitas mudhun nalika wong dadi panas banget. Aliran udara sing digawe para penggemar industri gedhe bisa nggedhekake alat pendinginan alami — pendinginan sing nguap — nggawe wong luwih kepenak.

NGANGGO PANAS  

Mlaku penggemar langit-langit industri gedhe kanthi mbalikke ngasilake updraft alus sing meksa hawa anget saka langit-langit lan mudhun menyang papan sing dikuwasani. Kipas langit-langit HVLS mbantu sirkulasi udara - supaya staf sampeyan tetep anget.

HVLS commercial fans-01


Wektu kiriman: Mar-29-2021