Apa sing bisa ditindakake penggemar HVLS?

Nambah Produktivitas Staf
Kayane penggemar HVLS ora ana gandhengane karo produktivitas. Cukup kepiye penggemar bisa nambah produktivitas? Kasunyatane, para pekerja sing ora nyaman minangka buruh sing ora fokus. Lingkungan sing angel kudu pengaruhe produktivitas staf.

Suhu saldo
Udhara cenderung stratify. Tegese, dipisahake dadi lapisan panas sing beda, kanthi hawa paling panas ing ndhuwur lan hawa paling adhem ing ngisor iki.

Ngedongkrak Keamanan
Sampeyan bisa nemokake akeh pabrik sing dipasang kipas langit-langit kanthi ukuran gedhe supaya adhem lan berventilasi. Nanging yen kecepatane luwih dhuwur, saya geter banget. Kita ndeleng akeh kasus kaya ngono, mula kenapa para penggemar kecepatan tinggi bisa cepet lan aman. kabel kaku banget nandhang kekuwatan sing obah. Ora kaya penggemar kacepetan dhuwur.

Instal Gampang
Sampeyan bakal seneng ngerti manawa penggemar OPT HVLS ora mbutuhake kerja saluran. Utawa bisa digunakake bebarengan karo sistem HVAC sing ana.

Ngirit Ing Maintenance
Ora mung siji penggemar OPT 24-kaki HVLS bisa ngganti rong puluh penggemar 36-inch, penggemar HVLS mbutuhake pangopènan sing luwih sithik tinimbang kanca-kanca sing luwih cilik. Masangake kanthi umur sing dawa, lan penggemar HVLS minangka definisi investasi sing apik.

Ngirit energi
Pegawe luwih produktif, kualitas inventaris sing luwih dipercaya, kurang pangopènan, lan biaya pemanasan lan pendinginan sing luwih murah.

HVLS fans-05


Wektu kiriman: Mar-29-2021