Apa fitur utamane para penggemar HVLS?

Gawe lapisan sirkulasi udara sing ora ngganggu ing ndhuwur lemah kanggo nyedhiyakake efek pendinginan sing efektif ing musim panas.

Stratifikasi panas lan adhem diilangi kanthi kacepetan operasi sithik utawa mbalikke.

Ora perlu nggunakake penggemar "kecepetan kecepatan tinggi" sing rame ing saindenging fasilitas.

Penggemar HVLS ora bakal ngganggu utawa ngganggu operasi sistem ACAC utawa AC liyane.

HVLS-fans7


Wektu kiriman: Mar-29-2021